freezing-meat-netmeat

رفع انجماد گوشت گوسفند

برای نگهداری طولانی مدت گوشت و افزایش طول عمر آن یکی از بهترین روش ها فریز کردن یا انجماد گوشت می باشد.در این روش طول عمر مواد غذایی و گوشت به مقدار قابل توجهی افزایش یافته و از طرف دیگر کیفیت آن نیز حفظ می شود.
فروشگاه اینترنتی گوشت و مواد پروتئینی نت میت برای حفظ کیفیت گوشت گوسفند آن را به روش های استاندارد منجمد کرده تا علاوه بر طولانی شدن عمر گوشت گوسفند کیفیت آن نیز حفظ شود.
اما مهم ترین مسئله در این روش رفع انجماد مواد غذایی هست که در ادامه یکی از روش های رفع انجماد را آموزش می دهیم.

برای این کار ما به دو قابلمه فلزی ، گوشت گوسفند منجمد و آب نیاز داریم.

برای انجام کار مراحل زیر را دنبال کنید.

گوشت گوسفند منجمد را از فریزر خارج کنید.ضرورتی برای خروج گوشت از نایلون نیست .

یکی از دو تا ظرف فلزی را پر آب کرده ، ظرف خالی از آب را به صورت برعکس زیر ظرف پر آب قرار دهید.

گوشت منجمد را بین دو ظرف قرار دهید و حدودا 10 تا 15 دقیقه منتظر بمانید.

رفع انجماد گوشت گوسفند

مزیت این روش رفع انجماد این است که از دما ، رسانایی ظروف ، فشار و وزن آب با هم در ذوب شدن انجماد گوشت استفاده می کند. همچنین طعم و کیفیت مواد غذایی حفظ می شود.

البته روش های دیگری هم برای رفع انجماد گوشت گوسفند منجمد وجود دارد:

ذوب از طریق یخچال: در این روش یک شب قبل گوشت منجمد گوسفندی را از فریزر به طبقه سردکن منتقل نمایید.

استفاده از آب سرد: در روش آب سرد باید گوشت گوسفند منجمد را درون یک کیسه فریزر بدون منفذ قرار داده و در زیر آب سرد قرار دهید و دقت داشته باشید که آب گرم نشود.

استفاده از مایکروویو: دقت کنید در این روش میبایست ماده غذایی که از حالت انجماد خارج شده سریعا طبخ شود.

گوشت گوسفند منجمد

نکته:

هیچ گاه برای رفع انجماد گوشت از روش های و فضاهای نامناسب مانند ماشین ظرفشویی، پلاستیک های غیر بهداشتی یا آب گردم و… استفاده ننمایید

هیچگاه در رفع انجماد مواد غذایی از فضای نامناسب استفاده نکنید مانند ماشین ظرفشویی، پلاستیک های غیر بهداشتی، آب گرم و….

  • ثبت نام
رمزعبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد نمایید. ایمیلی جهت بازسازی رمزعبور برایتان ارسال خواهد شد.
Close menu