گوشت بره از نظر تردی و خوشمزگی در میان دیگر گوشت حیوانات حرف اول را می‌زند چرا که سن پایینی داشته و بیشتر اوقات در مراتع دارای علوفه‌های معطر و طبیعی نگهداری می‌شود. گوشت بره، قابلیت هضم بالایی داشته و حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن است که می‌تواند در ساختن بافت‌های جدید مفید باشد گوشت بره مقدار قابل ملاحظه‌ای فسفر همراه با کلسیم و آهن دارد و از نظر ویتامین‌های گروه ویژه ‌12 غنی است. این گوشت به دلیل داشتن بهترین طعم و کمترین میزان چربی گزینه مناسبی برای کودکان، سالمندان و ورزشکاران محسوب می‌شود. از سوی دیگر، در طب سنتی ایرانی استفاده از گوشت بره به دلیل داشتن طبع گرم، مورد تاکید فراوان بوده است. همچنین گوشت بره با توجه به طعم خاص خود محبوب ذائقه مردم ساکن در مناطق مدیترانه‌ای محسوب می‌شود. شرکت تکل‌طلایی با در نظر گرفتن ذائقه مصرف‌کنندگان و خواص بی‌نظیر گوشت بره، اولویت نخست خود را بر تهیه و تولید گوشت بره از منابع داخلی و خارج از کشور متمرکز کرده است

  • ثبت نام
رمزعبور خود را فراموش کرده اید؟ لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد نمایید. ایمیلی جهت بازسازی رمزعبور برایتان ارسال خواهد شد.
Close menu