استیک, باربیکیو

پای سردست گوسفند

طرز تهیه ی پای سردست گوسفند 

روش پخت بره :

1- در دمای 160 درجه سانتیگراد فر خود را گرم کنید.

2- به گوشت نمک دریایی و فلفل سیاه دانه درشت اضافه کنید و سپس کمی چربی مرغ را داخل یک ظرف سفالی در دمای بالا آب کنید تا زمانی که به رنگ قهوه ای در بیاید.

3- پیاز را داخل همان ظرف برای چند دقیقه  بخوابانید و سپس 500 میلی لیتر آب مرغ ، یک قاشق غذا خوری رب گوجه و یک قاشق غذا خوری آرد ذرت مخلوط با کمی آب سرد اضافه کرده و سپس گوشت سردست را به ظرف سفالی اضافه میکنیم.

4- روی ظرف درپوش گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید. سپس سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و برای یک ساعت دیگر اجازه دهید پخته و ترد شود.

5- ظرف را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. بعد عصاره ای که در ظرف مانده را از صافی رد کنید و همزمان استخوان ها و پوست جدا شده از گوشت را جدا کنید. سپس آب گوشت را به آن اضافه کنید.

روش پخت قسمت خمیر:

1- آرد را الک کنید و نمک و کره و چربی به آن اضافه کنید.

2- به آرامی چربی ها را با آرد ورز دهید تا در نهایت شبیه خرده نان شود.

3- تخم زده شده و کمی آب به آن اضافه کنید.

4- در سلفون بپیچید و برای حداقل نیم ساعت تا حداکثردو روز استراحت دهید.

روش پر کردن و بستن مواد داخل پای:

1- با دو سوم خمیر به قطر5 میلی متر کف ظرف را پر کنید و سپس با مخلوط گوشت پر کنید و استخوانهای سردست را به صورت ایستاده وسط ظرف قرار دهید.

2- برای روی مواد به ضخامت 5 میلی متر خمیر استفاده کنید و وسط آن را برای استخوان ها خالی کنید و گوشه ها را با چنگال محکم کنید.

3- داخل فر 180 درجه ای که از قبل گرم شده، به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید. بعد از گذشت نیم ساعت غذا را چک کنید تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای درآید .

برای سرو :

با ترشی کلم قرمز یا  کلم کره ای سرو کنید.

مواد لازم :

– یک پیاز بزرگ خرد شده

– سر دست بره

– چهار هویج خرد شده

– نصف شلغم زرد خرد شده

– 500 میلی لیتر آب مرغ

– یک قاشق غذاخوری رب گوجه

– یک رز ماری

– یک برگ بو

– نمک و فلفل

– یک قاشق غذا خوری آرد ذرت با کمی آب

برای خمیر :

– 500 گرم آرد سفید

– 150 گرم کره بدون نمک

– 100 گرم چربی

– 10 گرم نمک دریایی

– 1 عدد تخم مرغ

– 60 میلی لیتر آب سرد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.