باربیکیو, گوشت سفید

چاومین (غذای چینی) با گوشت گوساله

طرز تهیه چاومین ( غذای چینی )با گوشت گوساله:

1- نوارهای گوشت را در مواد به مدت دو ساعت یا کل طول شب بخوابانید.

2- یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه کاملا داغ کنید و بعد نودل را اضافه کنید و برای چند دقیقه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دادند تفت دهید و کنار بگذارید.

3- آب موادی که گوشت داخلش مزه دار شده را خالی کنید و به مدت یک دقیقه با حرارت بالا تفت دهید سپس قارچ و کلم را اضافه کنید ودوباره یک دقیقه حرارت دهید.

4- سپس زنجبیل، جوانه گندم و نودل را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا نودل ها آغشته از مواد شوند.

5- پیازچه و گشنیز را اضافه کنید و سریع سرو کنید.

نکته: گوشت های نواری گوساله برای این کار عالی هستند، هرچند خودتان میتوانید به برش های کوچک در بیاورید.

مواد لازم :

– 200  گرم گوشت استیک نواری

– سه قاشق غذاخوری سس سویا

– یک قاشق غذاخوری سرکه برنج

– دو قاشق غذاخوری سس چیلی

– یک قاشق غذاخوری روغن کنجد

– یک حبه سیر خورد شده

برای نودل:

-300 گرم نودل پخته

– روغن بادام زمینی یا آفتابگردان برای سرخ کردن

– به اندازه شصت دست زنجبیل خرد شده

– 100 گرم جوانه گندم

– صد گرم کاهوی نواری خرد شده

– 100 گرم قارچ ورقه شده

– 4 پیازچه خرد شده

– یک دسته کوچک گشنیز خرد شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *